Actie meiden games

Geplaatst op: 11-04-2013

Onder veel meisjes is Tomb Raider een zeer geliefde game. Samen met Lara Croft verslaan de meiden dan ook graag alle vijanden en vinden meiden het leuk om op zoek te gaan naar nieuwe avonturen. Vooral in de nieuwste versie van Tomb Raider kunnen de meiden weer op zoek gaan naar alle vijanden die Lara moet verslaan om de game uit te kunnen spelen. Als Lara aanspoelt op een eiland na schipbreuk te hebben geleden kan het spel dan ook beginnen. Deze game spreekt meisjes dan ook zeker aan omdat meiden zich in het personage van Lara Croft kunnen herkennen.

Call of Duty

Meiden die nog meer van actie houden kunnen ook prima uit de voeten met Call of Duty. In deze game staat een nieuwe Koude Oorlog op uitbarsten. Wat deze game zo spannend maakt is dat er met het oog op een nieuwe Koude Oorlog ook nieuwe technologieën langs komen. Deze technologieën zijn levensgevaarlijk als ze in verkeerde handen vallen. Daarom aan de spelers om ervoor te zorgen dat dit dus zeker niet kan gebeuren!

World of Warcraft

Een oorlog tussen twee werelden staat op het punt om uit te breken. De speler heeft hier de beschikking over zeer mooie graphics en een zeer uitgewerkt design. Daarnaast kan er zeker gebruik gemaakt worden van de mogelijkheid om te spelen met meerdere spelers. Een zeer mooi spel dus dat heel veel mogelijkheden biedt. Ook dit wordt al gespeeld door heel veel meiden en kan ook eenvoudig door nog meer meisjes worden gespeeld!

Race spellen

Snelheid is ook bij de dames een heel gevoelig item als het op games aankomt. Of het nu gaat om een simpel race spel, maar de dames kunnen zich bijvoorbeeld ook verdiepen in een race spel met mooie auto's en een zeer uitgebreide setting zoals Grand Theft Auto of de race varianten van 007 James Bond.