Fashion

Geplaatst op: 11-04-2013

Denk jij te weten hoe je een fashion game kunt spelen? Fashion games zijn namelijk beschikbaar in tal van verschillende uitvoeringen en voor heren en dames. Zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld personages aan te kleden, mode shows te organiseren en overige outfits te kiezen voor diverse gelegenheden zoals jurken voor bruiloften. Ook de make-up speelt hierbij een hele belangrijke rol en hoort er dan ook zeker bij. Nee, nog geen kleding van merken als Guess of Pepe Jeans, maar gevoel voor stijl en kleuren komt er zeker wel bij kijken. Ideaal dus voor het bepalen van je smaak voor je gaat shoppen bij shops als Zalando, Wehkamp of uniq kleding voor merkkleding.

Organiseer Fashion Week

Ben jij helemaal gek op Fashion Week? Of het nu plaats vindt in New York, Milaan of Parijs; je kan ook online helemaal je eigen Fashion Week organiseren in een game. Je houdt je dan bezig met het aankleden van de modellen; van kleding tot accessoires en make-up, de styling van de catwalk, de organisatie van de catwalk en het podium, het tijdschema van de diverse modeshows en natuurlijk de gasten.  

Fashion voor gelegenheden

Of het nu bruiloften of diverse andere feesten en partijen betreft; in fashion games kun je heel veel kanten op. Mocht je de kleding doen voor een bruiloft, dan dien je er rekening mee te houden wat de wensen zijn van de bruid en bruidegom en hoe de rest van het gevolg gekleed dient te zijn en van welke accessoires je bijvoorbeeld gebruik kunt maken. Test jouw kennis van mode en kijk maar eens aan welke aspecten jij nog niet gedacht hebt en welke onvoorziene omstandigheden nog op jouw pad kunnen komen.

Diverse outfits

Als jij overtuigd bent van je eigen kennis van mode, kun je ook spelletjes spelen waarbij de diverse modestijlen aan bod komen. Je kan zo dus gaan voor de casual kledingstijl, maar ook kiezen voor hele chique varianten in kleding zoals gala- en avondkleding. In deze games kun jij er dus achter komen of jij een echte fashionista bent of niet!