Console games

Er zijn ook nog steeds genoeg meisjes die ervan houden om op diverse consoles games te kunnen spelen. Meisjes spelen soms net zo lief op de PC, de Xbox of op een Playstation. Er zijn genoeg meiden die ook graag een shooter spelen, bijvoorbeeld een 007 of gewoon een race spel. Daarnaast zijn de dansspellen ook populair onder meisjes, maar mede ook vanwege het feit dat deze spellen met meerdere mensen gespeeld kunnen worden.

Helft van de gamer is meisje

Op internet wordt er regelmatig nog gevraagd of er meerdere meisjes zijn die interesse hebben in het spelen van games, maar uit de diverse antwoorden en statistieken blijkt dat dit wel degelijk het geval is. Iets minder dan de helft van de gamers is namelijk meisje. Dus dat betekent eigenlijk dat de vrouwen zich nergens over hoeven te schamen en gewoon lekker door kunnen gaan met gamen. Dat ongeveer de helft van de gamers meisje is, betekent niet dat zij hun console hoeven te delen. Meisjes hebben de beschikbare console ook vaak helemaal voor zichzelf.

Populaire consoles onder meisjes

Dat de meisjes een echt populaire console hebben, kan niet gezegd worden. Blijkbaar zijn alle consoles onder meisjes populair. Ook de Wii, Xbox en de Nintendo worden bespeeld door meisjes. Daarnaast zijn de meisjes ook in het bezit van meerdere spellen, net zoals de jongens.

Interesse voor spellen

Ook de meisjes spelen verschillende spellen. Meisjes die bijvoorbeeld iets met voetbal hebben, spelen bijvoorbeeld vaker 'Fifa' en willen ook graag op de hoogte blijven over een nieuwe editie van dit spel. Daarnaast doen dansspellen zoals het spel 'Just Dance' het ook goed bij veel meisjes. Een ander voorbeeld van een bekend spel onder meisjes is Mario Kart, maar er zijn ook genoeg meisjes die van Call of Duty houden en dit ook heel graag spelen.

Artikelen

Populaire console games

Categorie: Console+games / 11-04-2013 15:45

Deze unieke voetbalgame mag zeker niet ontbreken in het rijtje van populairste console games. Vooral omdat deze game gespeeld wordt door een zeer groot aantal spelers en er ook ieder jaar weer een nieuwe editie van deze game gelanceerd wordt. Gloednieuwe aspecten zoals het aanvallen en het dribbelsysteem maken deze game nu nog realistischer.

Lees meer...