Make up

Geplaatst op: 11-04-2013

Het gebruik van make-up is natuurlijk onmisbaar voor iedere vrouw. Ook op een normale dag kan er zo veel make-up gebruikt worden als je zelf maar wil en zijn ook hierin weer diverse mogelijkheden. Of je nu alleen mascara, foundation en een eyeliner gebruikt, of dat je ook nog eens oogschaduw op wil doen; alles kan. Het is maar net wat jij leuk vindt. Zo gaat het in deze games dus zeker ook!

Gezichts make-up spellen

Voor je gezicht zijn er tal van mogelijkheden om je op te maken. Als basis kun je kiezen voor een mooie foundation of matte onderlaag, waarop je de rest van je make-up kunt aanbrengen. Ook in de spelletjes kun je zo dus bijvoorbeeld te werk gaan. Breng eerst een onderlaag aan en werk dan dus verder. Je hebt een ruime keuze uit tal van mogelijkheden, uit veel kwasten, kleuren en stijlen. Probeer maar eens een aantal manieren uit om modellen op te maken bijvoorbeeld.

Schoonheidsspellen

Ga jij wel eens naar de schoonheidsspecialiste? Als je hier al een aantal keer bent geweest, dan weet jij vast wel wat die allemaal kan doen. Ook in deze games bij de schoonheidsspecialiste kun jij modellen voorzien van een complete en uitgebreide behandeling, of juist alleen een behandeling tegen acne. Test maar eens hoeveel kennis jij hebt van de schoonheidsspecialiste en geef jouw personage een behandeling.

Make-over games

Naast al deze schoonheidsspellen kun je ook een make-over spel spelen. In deze spellen geef je een model met een bepaalde kledingstijl een complete make-over. Hierin voorzie je dus in een schoonheidsbehandeling, een bezoekje aan de kapper, nieuwe kleding, maar zeker ook een manicure en pedicure behandeling. Zo kun je er helemaal achter komen wat al deze behandelingen voor elkaar, maar zeker ook voor je personage kunnen betekenen.