Populair

Geplaatst op: 11-04-2013

De Sims, de levensechte samenleving waarin jij je eigen bevolking tevreden moet houden, is mateloos populair onder meisjes. Veel meisjes beschikken dan ook over alle opvolgers en uitbreidingspakketten van dit spel. Ook dit jaar is er bijvoorbeeld weer een nieuwe versie van de Sims op de markt gekomen en het spel is al heel populair bij veel meiden.

World of Warcraft

Je zou het misschien niet verwachten, maar World of Warcraft is ook zeer populair bij meisjes. In deze fantasiewereld dienen er ook weer een aantal monsters en demonen verslagen te worden. Gelukkig kan dat in dit spel op tal van manieren. Zo kan er online samen gespeeld worden met andere spelers en dien je je echt te verplaatsen in het karakter dat jij bestuurd. World of Warcraft is dan ook zeer uitgebreid en geeft de speler ook nog eens veel vrijheid.

Braintraining

Het spelen van spelletjes waar je bij na moet denken, zoals puzzels als Mahjong is ook heel populair onder meisjes. In Mahjong kun je op een zeer ontspannende en leuke manier een puzzel oplossen en en het wordt eigenlijk gespeeld als een zeer uitgebreide vorm van memory. Naast Mahjong maken meisjes ook graag Sudoku's online.

Dress up games

Games die te maken hebben met fashion en aankleding blijven ook nog eens zeer populair onder veel meisjes. Meisjes kunnen zo onbeperkt bezig zijn met kleding, make-up en accessoires en dit is wat meisjes dan ook nog eens heel veel doen in het echte leven! Dress up games zijn beschikbaar in vele varianten en er worden dan ook nog steeds tal van dit soort games ontwikkeld.