Populaire console games

Geplaatst op: 11-04-2013

Deze unieke voetbalgame mag zeker niet ontbreken in het rijtje van populairste console games. Vooral omdat deze game gespeeld wordt door een zeer groot aantal spelers en er ook ieder jaar weer een nieuwe editie van deze game gelanceerd wordt. Gloednieuwe aspecten zoals het aanvallen en het dribbelsysteem maken deze game nu nog realistischer. Geniet nu zelf ook van je eigen elftal en ga voor de wereldkampioenschappen!

Call of Duty: Black Ops II

In deze game ligt een nieuwe Koude Oorlog op de loer tussen de Verenigde Staten en China. Het spel speelt zich af in 2025, waar deze oorlog hoogstwaarschijnlijk uitgevochten gaat worden door robots en andere mechanische wezens. Daarnaast valt er nog een hoop technologie te verdedigen, die bij misstappen helaas eenvoudig in de verkeerde handen kan vallen.

New Super Mario Bross

De nieuwste Super Mario Bross game is een waar eerbetoon aan de eerdere spellen en hoe de Super Mario reeks ooit begonnen is. In het spel ga je dan ook terug naar de basis van Super Mario. De speelstijl en het 2D design nemen je weer helemaal mee terug naar jaren geleden. Hierdoor kun je weer volop genieten van dit spel en met Mario weer alle avonturen beleven.

Dance Central 3

Hou jij van dansen en kun je daar geen genoeg van krijgen? Dan is Dance Central 3 zeker wel iets voor jou! In deze game kun je helemaal los gaan op de beste hits en alle bewegingen uitvoeren die voorgedaan worden. Dankzij de multiplayer mogelijkheid kun je zelfs samen met je vriendinnen genieten van de beste moves en alvast lekker dansen voor jullie de stad in gaan op zaterdagavond!