Previews

Geplaatst op: 11-04-2013

Het spel met Lara Croft is weer te vinden in de game store, maar dan in een geheel nieuwe formule. Deze game begint namelijk met Lara die schipbreuk lijdt en dan aanspoelt op een eiland. Op dit eiland zijn een aantal trainingskampen te vinden waar Lara kan trainen en zo haar vaardigheden kan verbeteren om diverse vijanden in deze game te kunnen verslaan. Probeer nu ook de nieuwste versie van Tomb Raider en ga terug naar het allereerste begin met Lara Croft!

FIFA '13

Met op de voorkant Lionel Messi, 's werelds beste voetballer en topscorer heeft EA Games al direct een echte blikvanger in huis gehaald. Daarnaast zijn er een aantal grote verbeterpunten doorgevoerd in deze editie. Zo is het spel nog realistischer door onder andere de graphics te verbeteren, maar ook de skills die je kunt oefenen tijdens het voetbal. Met deze game kun jij naar hartelust doorgaan met voetballen. Stel je eigen team samen zoals jij dat graag wil zien en probeer wereldkampioen te worden!

SimCity

De Sims zijn ook al sinds jaar en dag mateloos populair onder een groot publiek. Ook de meisjes kunnen er wat van! Misschien is de Sims wel een van de meest bekende spellen onder de dames. In SimsCity kun je nu zelf nog verder gaan met het bouwen aan je eigen stad en je eigen samenleving opbouwen. Met deze game kun je dus ook weer genieten van alle aspecten die de Sims jou kunnen bieden.

Luigi's Mansion: Dark Moon

Hield jij al van Mario Kart en van alle Super Mario spellen? Dan kun je nu dus ook weer lekker doorspelen in Luigi's Mansion. Geniet van de mooiste graphics die ook dit spel jou weer kan bieden. Versla hier ook weer alle vijanden en zorg dat je alle punten onderweg mee kunt pakken. Geniet nu dus ook van deze nieuwe Mario game met Luigi in de hoofdrol!